Где одсести

Сеоска туристичка домаћинства

Павловић Десанка

Сеоско домаћинство Павловић се налази у селу Рудна Глава, засеоку Близна, на магистралном путу за Мајданпек. Гости могу да уживају у лепо уређеном дворишту са базеном. Обезбеђен бежични интернет и бесплатан паркинг.

Капацитет:

две 1/3 собе

Адреса:

Село Рудна Глава

Бадркић Александра

Сеоско домаћинство лоцирано неколико стотина метара од града, нуди гостима незабораван осећај боравка као у селу. Располаже капацитетом од 3 лежаја у соби са заједничким купатилом.

Капацитет:

једна 1/3 соба

Адреса:

Кнеза Милоша 68, Доњи Милановац

Јовановић Жижа

Објекат се налази у селу Мироч. Гостима су на располагању 4 лежаја са заједничким купатилом. Бесплатан паркинг је обезвеђен за госте.

Капацитет:

две 1/2 собе

Адреса:

Село Мироч бб

Поповић Слободан

Објекат се налази на самој обали реке Дунав, удаљен од града на 1 километар. Гостима је обезбеђен паркинг и коришћење интернета.

Капацитет:

три 1/3 собе

Адреса:

Поречки залив бб, Доњи Милановац

Радуловић Светомир

Овај објекат се налази на магистралном путу за Кладово, у засеоку Мало Голубиње, неколико километара од Доњег Милановца. Гостима је на располагању 10 лежајева у пет двокреветних соба. Обезбеђен је бесплатан паркинг и бежични интернет.

Капацитет:

пет 1/2 соба

Адреса:

Село Голубиње, Мало Голубиње бб

Јовановић Мирјана

Овај објекат се налази на километар од града, ушушкан поред реке, нуди гостима потпуну приватност, са бесплатним паркингом, приступом обали реке. Гости могу да уживају у пецању, прављењу роштиља или седењу на балкону са предивним погледом на Дунав.

Капацитет:

две 1/2 собе

Адреса:

Запис, Потез Пескуц бб, Доњи Милановац