Шта радити

Риболов

Добродошли на обале реке Дунав, где се сваки риболовни излет претвара у незаборавно искуство. На територији општине Мајданпек, ова величанствена река пружа изузетно богат риболовни фонд, чинећи је рајем за све љубитеље овог узбудљивог хобија.

Места за риболов

Риболов

Рај за риболовце

Риболов

Река Дунав, са својих око 54 километра на територији општине Мајданпек, крије богатство рибљег света. Од шарана, смуђа, штуке, до сомова величанствених димензија - Дунав пружа разноврсност врста које чекају да буду ухваћене. Без обзира да ли сте искусни риболовац или тек почетник, ове воде нуде изазов и радост сваком љубитељу риболова.

Ове воде нуде разноврсне могућности за риболовне авантуре. Било да бирате обалу или се одлучујете за пловни риболов, сваки тренутак проведен на Дунаву доноси узбуђење и опуштање. Риболовне приче постају део вашег искуства, а сваки ухваћен трофеј носи са собом причу која ће се препричавати.

За риболов у водама Националног парка Ђердап, потребно је имати дозволу за риболов на водама са посебним режимом риболова. Она се може набавити у седишту Националног парка, у Доњем Милановцу.

Откријте следеће