Шта радити

Кајаци и СУП даске

Добродошли у свет водених авантура на Дунаву, где спој кајака и СУП даске пружа незаборавно искуство истраживања водених путева око Доњег Милановца. Ова страница је посвећена љубитељима водених спортова који желе осетити ритам реке Дунав на јединствен начин.

Локација на мапи

Кајаци и СУП даске

Авантура на таласима

Кајаци и СУП даске

Осетите снагу Дунава док веслате кроз плаве воде кајацима. Безбедно опремљени, кајаци пружају јединствену прилику за истраживање природних лепота реке.

Зароните у свет стајања на води уз СУП даске. Ова популарна активност омогућава вам да лаганим веслањем истражујете обалу Дунава или се опустите на мирним деловима реке. СУП даске су идеалне за све узрасте и нивое вештине, пружајући вам слободу да уживате у воденим пејзажима на опуштен начин.

Ваша сигурност нам је приоритет. Сви наши кајаци и СУП даске су редовно одржавани, а наши инструктори ће вам пружити основне савете пре него што кренете на воду. Опремљени сте сигурносним прслуцима, а на располагању вам је и стручни тим који ће вам помоћи да максимално уживате у овој јединственој пустоловини.

Откријте следеће