Шта радити

Пешачење

Добродошли у свет пешачења на територији општине Мајданпек, где сваки корак постаје откривање нових природних чуда. Све пешачке стазе су пажљиво обележене како бисте се могли препустити истраживачком духу, уживати у тишини шума, и доживети блискост са нетакнутом природом.

Локација стаза

Пешачење

Кораци гроз природу

Пешачење

Било да сте љубитељ лаганих шетњи или заљубљеник у изазовне пешачке авантуре, општина Мајданпек пружа разнолике стазе прилагођене свим укусима. Откријте путеве који воде кроз густе шуме, поред бистрих потока, или се успињу до врхова са којих се пружа незабораван поглед на околину. Сваки корак је прилика за откривање лепоте природе.

Обележене стазе омогућавају пешачење без бриге о губљењу, пружајући вам слободу да истражујете природу онако како ви то желите. Свака стаза има своју причу, било да води до скривених водопада, археолошких налазишта или видиковаца са којих можете посматрати залазак сунца. Препустите се вођству стаза и доживите пешачење као сусрет са природом и самим собом.

На територији општине Мајданпек део пешачких стаза налази се у подручју НП Ђердап. За кретање тим стазама потребно је контактирати ЈПНП Ђердап (е-пошта: office@npdjerdap.rs или позивом на број телефона: 030 215 0088)

Откријте следеће