Инфо

Инфо центар ТООМ

У инфо центру Туристичке организације општине Мајданпек, наша мисија је да вам пружимо све потребне информације како бисте у потпуности уживали у свим чарима овог изузетног краја. Било да сте туриста, авантуриста или локалац жељан нових открића, наш пријатељски тим је ту да вам помогне да максимално искористите свој боравак.

Пронађите нас

Инфо центар ТООМ

Ваш водич кроз лепоте Општине Мајданпек

Инфо центар ТООМ

У нашем Инфо Центру дочекаће вас љубазни стручњаци спремни да поделе са вама све тајне и занимљивости које Мајданпек и околина нуде. Информације о туристичким атракцијама, бициклистичким рутама, стазама за пешачење, риболовним местима и локалним догађањима чекају вас на дохват руке. Такође, добићете препоруке за смештај, ресторане са локалним специјалитетима и савете како најбоље употпунити своје време у овом делу Србије.

Наш Инфо Центар није само место где добијате информације, већ и виртуелни туристички водич који можете носити са собом. Обезбедићемо вам мапе, брошуре, и све потребне материјале како бисте се лако сналазили и истраживали атракције које вас занимају.

Било да сте заљубљеник у природу, културу, или авантуре на води, наш Инфо Центар је кључ за откривање свих чуда Општине Мајданпек. Будите део наше приче, посетите нас и дозволите нам да вам покажемо све лепоте Мајданпека и околине. Ваша авантура почиње овде!